perjantai 17. huhtikuuta 2015

Visiitti Bransby Horses - Rescue and Welfare pelastuskeskuksessa

Tänä aamuna lähdimme koulun bussilla Lincolniin, Bransby Horses Rescue and Welfareen eli hevosten pelastuskeskukseen ja siellä vietimme tämän päivän, ei oltu koulussa työskentelemässä. Sinne viedään hevosia/ poneja/ aaseja hoitoon, joka ovat vanhoja, kaltoin kohdeltuja tai pelastettu erilaisista tilanteista. Kunpa olisi Suomessakin tälläistä toimintaa. Kuulemma hevosia/poneja on keskuksessa yhteensä 300 kpl. Voin sanoa että huikea paikka, menisin mielellään uudestaan sekä olisi kiva mennä töihin. - Nina

Olin todella vaikuttunut pelastuskeskuksen toiminnasta. He hoitavat, ruokkivat ja treenaavat hevosia/poneja eli saada ne luottamaan ihmisiin uudelleen traumaattisten kokemusten ylittämiseksi. Alla olevien hevosten ilmeistä ja olemuksesta näkee vanhuuden, väsymyksen, surullisuuden, iloisuuden ja sen pienen elämänkipinän, jonka pelastuskeskus on heille antaneet. Mä en voi käsittää ihmisten julmuutta ja välinpitämättömyyttä eläimiä kohtaan. Hevosia hoidetaan ja pidetään keskuksessa niin kauan, kunnes heille löytyy koti, jossa ne saisivat rakkautta ja huolenpitoa. Minun näkökulmasta keskus on kokonaisuudessaan todella hyvä paikka hevosille. Karsinat ovat asianmukaiset, laitumet, ympäristö, käsittely hevosia kohtaan yms.

 Suosittelen käymään tuolla Bransby horses keskuksessa ja miksei työssäoppimaankin, jos on kiinnostunut hevosista ja niiden pelastamisesta enemmänkin. 

Ensimmäinen viikko Englannissa on pulkassa, nyt vklopun viettoon! - Emma

Klikkaa kuvia isommiksi, niin voit katsella niitä isommassa koossa!

Ninan kuvat:Emman kuvat:Tallin sisäpuoli.

Kyseistä hevosta totuteltiin satulaan ja ratsastustilanteeseen askel askeleelta.

Pörröpäät!

puspus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti