keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Sheffield meadowhall, RSCPA ja viimepäivien tapahtumat


Kolmas viikko pyörähti käyntiin ja tällä viikolla olemme tekemisissä hevosten kanssa. Jes! Aloin jo suoraan sanottua kyllästyä noihin marsuihin, pupuihin sun muihin pieniin elikoihin. Aaseja, poneja ja vuohia on toki edelleen kivaa hoitaa, mutta kyllä veri vetää noihin hevosiin ja kovasti. Olimme edelliselläkin viikolla käsitellyt hevosia jonkin verran, mutta nyt päästään olemaan niiden kanssa vielä enemmän. Hevosenhoitoon kuului lantakasojen kerääminen laitumilta, hevostenhaku laitumilta, hevosen harjaus, turvan/silmien/ peräpään putsaus sienellä ja kavioiden putsaus. Me saatamme päästä myös ratsastamaan koulun hevosilla, mutta se on vielä työn alla selvitettävänä. Toivottavasti päästäis ratsastamaan, ratsastuskuume käy välillä niin kovana, ettei mitään järkee! Koululla on paljon upeita hevosia, mutta ehdoton suosikkini on Willing - tamma, joka on sukua Shirenhevoselle, varsinaista rotua en tiedä, mut komia ja massiivinen tamma on.♥


Edellisen viikon meiningeistä sen verran mainitsen, että kävimme viikolla Sheffield Meadowhall – nimisessä kauppakeskuksessa, joka oli sairaan iso paikka. Vaatekauppoja, ravintoloita, lelukauppoja oli paljon. Heti ensimmäisenä me löydettiin Victoria’s Secret – alusvaateliike ja voin sanoo, että siellä ne kuteet olivat aivan upeita! Harmi vain, ettei ollut varaa ostaa sieltä mitään, mutta ehkä sit joku toinen kerta tulee jossain VS:n liikkeessä käytyä..

Kävimme myös RSPCA eläintenpelastuskeskuksessa, joka sattui olemaan ihan toppipaikkamme vieressä. Emme valitettavasti päästy tsekkaamaan koiria, koska koirapuoli oli suljettu, mutta pääsimme muita eläimiä katsomaan, kuten kissoja, pupuja ja muita pieniä, pelastettuja lemmikkejä. Aiomme käydä kyseisessä keskuksessa vielä uudestaan, jolloin se koirien puoli olisi auki ja pääsisimme myös niitäkin katsomaan.

Me löydettiin tuolta kauppakeskuksesta myös Disney liike ja sieltähän minun matkaan lähti hieno Yoda-hattu! En voinut jättää sitä hyllylle nököttämään, koska se oli niin sairaan hieno! Muuten tuli vain kauppoja kierreltyä ja kateltua, söimme myös italialaista jäätelöä, joka oli todella hyvää!

Aika menee täällä todella nopeesti, ettei sitä oikeesti tajua, että toppi on jo puolessa välissä. Englanti on omala kohdalla kehittynyt tosi hyvin, vaikka välillä tulee tilanteita että kieli menee solmuun eikä meinaa löytää oikeita sanoja asioiden selvittämiseen. En ole kuitenkaan antanut sen olla esteenä. et yritän puhua niin hyvin kuin pystyn. Välillä on sellanen fiilis, että olenko mä nyt oikeesti täällä vai onko tämä unta, herään kohta kotoota, omasta sängystä ja tekemään hommia kotitilalla, mut ei, mä oon edelleen täällä Englannissa Ninan kanssa. Kotia on toki ikävä, myös perhettä, suomalaista ruokaa (varsinkin äiteen tekemä kotiruokaa), saunaa ja ruisleipää. Voisko joku lähettää tänne edes ruisleipää tai salmiakkia? Nojoo, kyllä me kestetää! 

Emma kuvat:

 
Naisten taivas ♥
Willing, mun lempiheppa♥
Söpöliinit♥

Chance - kisu RSPCA keskuksessa.
Chancen tiedot.

Tallille teimme enimmäkseen noita asioita, jotka Emma mainitsi jo aikaisemmin. Eilen siivottiin 12 karsinoita, vaihdettiin vedet ja uudet heinät täytettiin heinäverkkoihin. Me autettiin Horse care opiskelijoita varustamaan hevoset ratsastustuntia varten eli niille laitettiin suitset, satula, marginaalit yms.
 Viime viikolla kävimme Sheffieldissä viikonloppuna, lauantaina. Se oli älyttömän iso kauppakeskus, isompi kuin yksikään kauppakeskus Suomessa, esim. ideapark, kamppi yms. Ostin itselleni kivan paidan H&M:stä . Suosittelen todellakin sitä paikkaa niille, jotka tykkäävät shoppailla.
Koulun hevosista tykkään ainakin kolmesta hevosesta: Joe, Noddy ja Seamus. Niillä on tosi hienot liikkeet omasta mielestäni, vaikka kuulemma ne ovat haastellisia hevosia, varsinkin Joe ja Noddy.  Jos muistin oikein, että Joe oli entinen estehevonen?  Odotan innolla. että me ehkä päästään ratsastamaan! Toivottavasti kerkeän ratsastaa näillä 3 hevosilla, heh :D - Nina

Pahoittelen kuvanlaadusta, koska otin kuvia kännykkälläni.
Ninan kuvat:


Joe, upea heppa!
Joe ravissa ja en ole siis kuvassa ratsastamassa. Joe on siis pituudeltaan 172cm

Matkalla Sheffieldiin
Aivan makee kauppa!
RSPCA, oli 5-viikon ikäinen tyttöjä kissanpentuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti