sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Tämän viikon päivistä ja pientä kerrottavaa Lontoosta

 Moi!

Teimme kaksi postausta, koska tästä viikosta on niin paljon kerrottavaa, ettei ne mahdu yhdelle postaukselle. 

Maanantaina kävimme katsomassa laukkakisoja Doncaster Racecoursessa. Se sijaitsi kaupungin lähistöllä, sinne oli jotain 5 kilsaa. Me käveltiin sinne, koska me olisimme joutuneet odottamaan bussia 40 min eikä oikein jaksettu pyöriä kauppakeskuksessa, kun olemme olleet siellä tosi paljon. 

Voi että, miten upeita hevosia me nähtiin! Kuolasin niitä ja mä innostuin niistä niin kovasti. Mä olen haaveillut koko ikäni ajan pääseväni näkemään laukkakisat livenä.

 Hevoset olivat siroja, jotkut olivat "isonkokoisia" ja nähtiin muutaman arabeja. Vauhti oli älyttömän hurjaa. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. 

Siellä oli ainakin 4 erilaista aluetta, joissa kisoja pystyi seuraamaan. Halvin on se perhealue eli Family Enclosure. Se sijainti oli vähän "surkeassa" paikassa, mutta toisalta sieltä näki läheltä, mistä hevoset tulevat ja läheltä laukkaradalle. Lipun hinta oli £8 puntaa. Kalleimmat liput olivat tyyliin £100 ylöspäin. Kalleimmassa luokassa on pukukoodi eli pitää olla hienot asusteet, kuten korkkarit, mekot, hatut, puvut, solmio yms. Siellä on myös huippuruokaa ja hyvät istuma/seisomapaikat. Sieltä löytyy myös VIP-alueet.

Keli oli kylmä ja tuulista mutta en valittanut, koska mä halusin nautiskella siitä päivästä täysillä. 


Huippualueet eli VIP, ne kalleimmat hinnat.Eikös näyttääkin arabilta? Mahtoipa olla jotakin sukua arabille.

Tiistaina käytiin katsomassa uudestaan RSCPA:ssa, koirapuolelta. Siellä oli edelleen kennelyskä eli ei päästy näkemään koiria. Mutta saimme tilaisuuden nähdä yhden koiran nimeltään Max, joka on rodultaan akita.

Maxin tarina on surullinen. Hän eleili jossain yksinään monta viikkoja, rikkoi paikkoja kuten seinät, lattiat olivat raapimanjälkiä. Ulosteita oli joka paikassa sisällä. Huomattiin Maxin turkissa oli paljon kirppuja ja tyhmät ihmiset ajoivat sen turkkinsa pois. Turkki näytti hassulta, onneksi ei ollut mitenkään pahannäköinen, toisaalta harmittaa. Sitten se vietiin pois heiltä, onneksi. Siitä olen onnellinen että Max saa parempaa hoitoa ja hänestä välitetään. Niin ihana poju. Iso, vahva mutta lämminsydäminen hölmöläinen. Maxin arvoitu ikä on joku 2-3 vuotias.
Keskiviikkona kävimme Lontoossa. Herättiin niin aikaisin että kerettäis katsella kaikkea mitä Lontoosta löytyy. Lontoossa ostettiin päivälippu, joka maksoi £12. Sitä pystyy käyttämään kaikissa metrojunissa ja bussissa. Söimme kaupungilla taas hampparia.. Joo minkäs sille voi kun ollaan Englannissa.. :D

Käytiin ensin Madame Tussauds vahakabinetissa, joka sijaitsi Baker Streetissä. Menimme metrojunalla sinne. Se oli älyttömän hieno paikka! Vaikka hinta hieman kirpas, £30 puntaa. Hirveesti oli vahanukkeja eli nukkeja tehtiin kuuluisimmat tyypeistä, kuten esimerkiksi Angelina Jolie ja Brad Pitt, Johnny Depp, Robert Pattinson, Emma Watson, Tom Cruise, George Clooney yms. 


Emma Watson
Angelina Jolie ja Brad Pitt
Johnny Depp
George Clooney
James Bond 007, Daniel Craig

Charlie Chaplin, tää on mun lempparinäyttelijä. koska ymmärsin hänen ilmeitä, mitä aikoo tehdä, kun tuolloin tehtiin mykkäelokuvia.
Hulk!
Shrek ♥

Ehdittiin nähdä vain Big Ben, London Eye:tä (kaukaa) ei menty niin lähemmäs. Katseltiin tosi vähän aikaa kauppoja, koska kaupat alkoivat mennä jo kiinni ja meidänkin piti vähitellen lähteä takaisin Doncasteriin. High Meltonissa oltiin tosi myöhään. 

Olen aika varma siitä, että tulen varmasti käymään Englannissa uudestaan, varsinkin Lontooseen!Big Ben
London Eye
Piccadilly London Street
Piccadilly London Street

Nyt meill on viimeinen päivä Englannissa. Huomenna joudutaan tosi aikaisin heräämään viimeistään neljältä. Taksi tulee viideltä ja suunnataan juna-asemalle. Sitten junalla lähdetään Manchesterin lentokentälle, junamatka kestää pari tuntia. Kymmeneltä lähtis lentokone Suomeen päin! 

Tulee ikävä monia tyyppiä. Toisaalta kaipaan jo omaa koiraa ja kaneja, ruokaa, saunaa ja omaa sänkyä, ah.-Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti